Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Засоби індивідуального захисту додатково отримала центральна міськлікарня

Засоби індивідуального захисту додатково отримала центральна міськлікарня

Засоби індивідуального захисту додатково отримала центральна міськлікарняЦентральна міська лікарня отримала ще одну партію благодійної допомоги. У коробках - засоби індивідуального захисту, зокрема костюми, рукавички, маски, захисні окуляри. Допомогу передала Національна мережа гіпермаркетів "Епіцентр".

"Ми маємо зараз хороший запас засобів індивідуального захисту. При повному завантаженні лікарні 250 хворими нам вистачить цих засобів ще на 3 місяці. Але ні костюмів, ні масок багато не буває. Я не припиняю дякувати і дякуватиму за будь-яку допомогу, яка надходить нам від благодійників. Ці слова подяки не тільки від мене, а й від усього нашого медичного персоналу ", - розповів головний лікар Центральної міської лікарні Олександр Артюх.

За словами Дмитра Байдюка, заступника гендиректора компанії "Епіцентр", сьогоднішній вантаж - це частина запасів фонду допомоги, яку створив" Епіцентр", аби підтримувати лікарні, які надають медичну допомогу хворим на COVID-19. Кропивницька лікарня, яка є однією з госпітальних баз для хворих із коронавірусною інфекцією в області, сьогодні отримала 10 тисяч масок, 300 захисних костюмів і 300 захисних окулярів, які відповідають необхідним вимогам для захисту лікаря.

Як повідомив Олександр Артюх, станом на сьогодні в лікарні перебуває 60 пацієнтів із підтвердженим COVID-19. Це майже вдвічі менше у порівнянні з цифрами попередніх тижнів. 

 

Засоби індивідуального захисту додатково отримала центральна міськлікарняЗасоби індивідуального захисту додатково отримала центральна міськлікарняЗасоби індивідуального захисту додатково отримала центральна міськлікарняЗасоби індивідуального захисту додатково отримала центральна міськлікарняЗасоби індивідуального захисту додатково отримала центральна міськлікарняЗасоби індивідуального захисту додатково отримала центральна міськлікарняЗасоби індивідуального захисту додатково отримала центральна міськлікарня