Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » У період карантину хворі з нирковою недостатністю у Кропивницькому продовжують отримувати життєвонеобхідну гемодіалізну послугу

У період карантину хворі з нирковою недостатністю у Кропивницькому продовжують отримувати життєвонеобхідну гемодіалізну послугу

У період карантину хворі з нирковою недостатністю у Кропивницькому продовжують отримувати життєвонеобхідну гемодіалізну послугуВідділення амбулаторного гемодіалізу продовжує надавати медичну допомогу пацієнтам з нирковою недостатністю попри карантинні заходи в місті. Пацієнти відвідують життєвонеобхідні процедури відповідно до графіків. Нині діалізну процедуру у відділенні отримують 54 пацієнта.

"Відділення у міській лікарні ім. Св. Анни приймає тільки пацієнтів з нашого міста. Усі вони можуть дістатися до відділення громадським транспортом, адже в нас не скасовано його рух, або ж власним транспортом чи на таксі", - повідомила заступник начальника управління охорони здоров'я Лариса Кудрик.

Водночас закликаємо пацієнтів, які користуються послугами гемодіалізного відділення, мінімізувати поїздки у громадському транспорті, адже в зоні ризику зараження коронавірусною інфекцією перебувають люди з хронічними хворобами. Просимо подбати про своє здоров'я і, за можливості, попросити про допомогу рідних з доїздом до відділення амбулаторного гемодіалізу або ж діставатись відділення власним транспортом.