Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Відбулась планова нарада з питань пожежної безпеки у медичних закладах міста

Відбулась планова нарада з питань пожежної безпеки у медичних закладах міста

Відбулась планова нарада з питань пожежної безпеки у медичних закладах містаВ управлінні охорони здоров’я, під головуванням заступника начальника управління Лариси Кудрик, було проведено планову нараду з питань пожежної безпеки. На нараду були запрошені представники міського управління ДСНС та керівники закладів охорони здоров’я.

У своєму виступі Лариса Кудрик ще раз застерегла присутніх на необхідності суворого дотриманні вимог правил пожежної безпеки в підпорядкованих закладах та дотримання елементарних правил пожежної безпеки, коротко доповіла присутнім про фінансуваннякошторисних витрат на виконання капітальних заходів з пожежної безпеки у зв’язку з переходом закладів охорони здоров’я на новий рівень господарської діяльності.

Ростислав Балюк – провідний інспектор міського управління ДСНС більш детально зупинився на недоліках виявлених при перевірці працівниками ДСНС міста в цьому році, навів сумні приклади людської недбалості та невиконання вимог протипожежних норм та правил які призвели до трагічних наслідків в інших містах України.

Побажав не перетворюватизаклади охорони здоров’я в культурно-розважальні, торгові точки, чи то культові споруди. Відповів на питання присутніх. За результатами наради був підписаний відповідний протокол з конкретними дорученнями керівникам закладів, відділів та служб управління.

Нарада завершилась семінаром, який провів начальник циклу підготовки обласних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності підполковник служби цивільного захисту Микола Стець.