Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Національний портал з імунізації

Національний портал з імунізації

Національний портал з імунізаціїНаціональний портал з імунізації було створено ГС «Коаліція за вакцинацію» завдяки підтримці американського народу, наданій через агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України. Для прикладу було використано портали з імунізації, які вже давно та успішно функціонують в США та країнах Євроспільноти. Провідний експерт Національного порталу імунізації – Федір Лапій, голова Національної технічної групи експертів з імунізації).

Основні завдання Порталу:

· сприяти підвищенню охоплення профілактичними щепленнями та запобіганню вакцинокерованим захворюванням завдяки поширенню публікацій та навчальних матеріалів для громадськості та медичних працівників;

· розширювати можливості спілкування щодо безпеки, ефективності та використання вакцин у широкій спільноті пацієнтів, батьків, медичних установ і державних установ охорони здоров’я.

Переходьте до порталу за посиланням: vaccine.org.ua