Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » У Кропивницькому лабораторно підтвердили ще 2 випадки коронавірусу

У Кропивницькому лабораторно підтвердили ще 2 випадки коронавірусу

У Кропивницькому лабораторно підтвердили ще 2 випадки коронавірусуКількість захворілих на коронавірусну інфекцію у Кропивницькому зросла. Станом на 10.00 1 квітня на Кіровоградщині лабораторно підтвердили 6 випадків захворювання на COVID-19, 5 з яких зафіксовано у жителів Кропивницького.

Усіх захворілих госпіталізовано до закладів "першої хвилі". У Кропивницькому таким закладом визначено Центральну міську лікарню. Усі шпиталізовані кропивничани, серед яких 4 чоловіка та 1 жінка, за словами медиків, перебувають у середньому стані важкості. Одна особа йде на одужання, її зможуть виписати із закладу тільки в разі, якщо повторне тестування покаже відсутність вірусу в організмі.

Госпіталізовані пацієнти лікуються за кошти закладу, перебувають під постійним наглядом лікарів. По кожному випадку захворювання проводиться епідеміологічне розслідування та встановлюється коло контактних осіб.

За даними Центру громадського здоров'я і МОЗ, станом на 10:00 1 квітня в Україні 669 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 17 летальних, 10 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 120 нових випадків.