Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному ліжку (ФОТО)

Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному ліжку (ФОТО)

Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Дітлахи, яким довелося зустріти найсмачніше свято року на лікарняному ліжку,  теж не лишилися без подарунків. Цьогорічна акція «Прикрась ялинку зі Святим Миколаєм», що традиційно відбувається у день Святого Миколая Чудотворця на площі перед міською радою за участі керівництва міста, школярів та містян, назбирала цілий потяг подарунків для дітей. Частину з них передали малим дитячих медзакладів. 
Зокрема подарунки поїхали у міську дитячу лікарняю «Добруджа» та Центральну міську лікарню. Їх підготували учасники свята, школярі з усіх навчальних закладів міста. Для дітлахів назбирали солодощі, набори для навчання та саморозвитку, канцелярське приладдя. 
У ролі Святих Миколаїв для пацієнтів виступили головні лікарі Оксана Клюєнко та Олександр Артюх, яким і вручили святкові мішки з подарунками. 

Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО) Свято в лікарню: солодкі й корисні подарунки  передали дітлахам, які зустріли свято Миколая на лікарняному  ліжку (ФОТО)