Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)

Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)

Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Свято Святого Миколая не оминуло сьогодні й малих пацієнтів кропивницької дитячої лікарні. Тут у холі медзакладу для дітей влаштували концертну програму та порадували солодкими подарунками. 
Головний лікар дитячої лікарні Оксана Клюєнко привітала присутніх зі святом, подякувала благодійникам і меценатам, які підтримували лікарню упродовж року. 
"Я щиро вітаю вас із сьогоднішнім днем. Це свято, яке приходить тілкьки до тих, хто був слухняним і чемним, добре вчився і слухався батьків.  Ми теж сумлінно працювали, добре себе поводили і до Св. Миколая отримали від наших благодійників - благодійного фонду Приватбанку - сучасний підвісний комплекс для реабілітації пацієнтів. Це новий прогресивний метод лікування, який ми тепер будемо використовувати у нашому центрі", - привітала присутніх Оксана Клюєнко. 
Святкову програму для дітлахів та їхніх батьків влаштували вихованці Музичної школи N3 та аніматори ГО" Клуб рестораторів Кропивницького". Управління молоді та спорту спільно з Молодіжною радою Кропивницького вручили дітлахам смачні подарунки. 
Керівниця медичного закладу відзначає, свято Миколая одне з найважливіших у році і воно ніколи не відбувається у лікарні без цікавої програми, подарунків та дитячих усмішок.
 

Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)Пацієнтів Дитячої міської лікарні привітали з днем Святого Миколая (ФОТО)