Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » 9 – лютого Всесвітній день стоматолога

9 – лютого Всесвітній день стоматолога

9 – лютого Всесвітній день стоматологаСтоматологічні послуги дорослому та дитячому населенню міста Кропивницького надаються за адресою: вул. Шевченка, буд. 36 силами 15 лікарів для обслуговування дорослого населення, що підпорядковуються КНП «Центральна міська лікарня» та 8 лікарів для обслуговування дитячого населення, що підпорядковуються КНП «Дитяча міська лікарня».

Надання стоматологічної допомоги за програмою медичних гарантій безкоштовно включає в себе: проведення первинного огляду з оцінкою стану стоматологічного здоров’я в рамках ургентної стоматологічної допомоги дорослим, ургентну та планову стоматологічну допомогу дітям. Крім того, здійснюється безкоштовне зубопротезування та лікування пільгових категорій населення, зокрема учасникам бойових дій, воїнам ЗСУ, інвалідам війни та особам прирівняним до них за кошти бюджету Кропивницької територіальної громади. У 2024 році передбачено 2704,3 тис. грн, з яких 2000тис. грн на пільгове зубопротезування та 604,3 тис. грн на лікування пільгових категорій.

Дякуємо всім, хто пов’язав свою трудову діяльність з цієї корисною професією! Бажаємо Вам успіхів у роботі, наснаги, здоров’я, миру! Зі святом Вас, шановні стоматологи!