Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Прес-анонс КНП «Міський пологовий будинок з функціями перинатального центру ІІ рівня» Кропивницької міської ради

Прес-анонс КНП «Міський пологовий будинок з функціями перинатального центру ІІ рівня» Кропивницької міської ради

10 лютого 2023 року, о 12.00 в КНП «Міський пологовий будинок з функціями перинатального центру ІІ рівня» Кропивницької міської ради, за адресою вул. Олени Журливої, 1, відбудеться відкриття гінекологічного кабінету, на базі якого планується надання якісної комплексної медичної допомоги жінкам зі збереження репродуктивного здоров’я в умовах військового часу.

У заході візьмуть участь : керівництво Кропивницької міської ради, представники управління охорони здоров’я міської ради , Людмила Акімова - координаторка проекту в Кіровоградській області ; представники БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї».

Кабінет обладнано в рамках спільного проекту Благодійного фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї» та Міжнародної федерації планування сім’ї (IPPF) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ, у справах Співдружності та Розвитку Великої Британії (FCDO).

Послуги надаються на безоплатній основі жінкам і дівчатам, які опинилися у складній ситуації, у тому числі жінкам ВПО, жінкам, з інвалідністю та порушення опорно-рухового апарату, а також жінкам які постраждали від сексуального насильства, зокрема, в умовах воєнного конфлікту..

Кабінет складається з кімнати для консультування, яку облаштовано сучасними меблями та оглядової зали, яка обладнана безбар’єрним гінекологічним кріслом з регулюванням висоти, УЗД апаратом, аспіраторами та іншим маніпуляційним обладнанням.

Додатково пацієнтки безоплатно зможуть отримати медикаменти та засоби медичного призначення

 

Запрошуємо представників ЗМІ приєднатися до заходу.