Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Депутати виділили 1,3 млн грн на обладнання та ремонти для двох закладів Кропивницького

Депутати виділили 1,3 млн грн на обладнання та ремонти для двох закладів Кропивницького

Депутати виділили 1,3 млн грн на обладнання та ремонти для двох закладів КропивницькогоДепутати міської ради підтримали виділення понад 1 млн грн на обладнання та ремонти медичних закладів Кропивницького. Таке рішення прийняли обранці під час сесії, 12 жовтня.

Зокрема, рішенням міської ради прийнято рішення про виділення 340 тис грн на придбання офісного гістероскопа з системою відеофіксації для Міського пологового будинку із функціями перинатального центру ІІ рівня.

Це дозволить проводити малоінвазивні оперативні втручання для лікування гінекологічних захворювань, що відповідає стандартам та вимогам пакету Національної служби здоров’я України.

Також депутати підтримали виділення 968 тис грн на завершення капремонту частини приміщень системи вентиляції головного корпусу міського пологового будинку та ремонт рентгенкабінету ЦМЛ.

Ще понад один мільйон гривень депутати перерозподілили як субвенцію обласному бюджету для КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради».

Фото прес-служби Кропивницької міської ради