Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Колектив нового відділення легеневої терапії проходить навчання для роботи на новому обладнанні

Колектив нового відділення легеневої терапії проходить навчання для роботи на новому обладнанні

Колектив нового відділення легеневої терапії проходить навчання для роботи на новому обладнанніКоманда медиків, яка працюватиме в новоствореному сучасному терапевтичному відділенні з ліжками інтенсивної терапії в Кропивницькій центральній міській лікарні, проходить спеціалізоване навчання для роботи на новому обладнанні. Разом з тестуванням потужної апаратури експертного класу із США, яким обладнали відділення, медики практикують надання невідкладної допомоги хворим з легеневими хворобами, адже відділення має палати інтенсивної терапії, де перебуватимуть пацієнти, які потребуватимуть оперативної висококваліфікованої допомоги.

Навчання щодо роботи з обладнанням проводить національний експерт з медпроєктів Володимир Мітін. За його словами, відділення нині одне з небагатьох в Україні, що має такий набір високоточної апаратури: дефібрілятор, пульсоксиметри, двошприцевий інфузійний насос, аспіратор вакуумний,апарати штучної вентиляції легенів, монітори.

Новостворене відділення вже незабаром розпочне приймати пацієнтів. У штаті працюватимуть: терапевти, анестезіологи, медичні сестри.

Нагадаємо, відділення легеневої терапії на території стаціонару №1 Центральної міської лікарні після реконструкції презентували наприкінці лютого. Воно розраховане на 30 ліжок з врахуванням 6-ти для інтенсивної терапії. Після проведеної реставрації приміщення перетворилося на комфортне та зручне, як для пацієнтів, так і для медичних працівників. Воно повністю відповідає європейським стандартам. У кожній палаті є санвузли, мийки, душові піддони, нагрівачі води. А палати інтенсивної терапії навіть обладнали системою відеоспостереження. Відділення укомплектоване найсучаснішою апаратурою експертного класу із США, на придбання якого з міського бюджету витратили 14,2 мільйона гривень.

Колектив нового відділення легеневої терапії проходить навчання для роботи на новому обладнанніКолектив нового відділення легеневої терапії проходить навчання для роботи на новому обладнанніКолектив нового відділення легеневої терапії проходить навчання для роботи на новому обладнанні