Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Для закупівлі апаратів інтенсивної вентиляції легень місто виділить 1,2 млн грн

Для закупівлі апаратів інтенсивної вентиляції легень місто виділить 1,2 млн грн

Для закупівлі апаратів інтенсивної вентиляції легень місто виділить 1,2 млн грнМіська рада Кропивницького виділить з міського бюджету кошти на закупівлю трьох сучасних апаратів інтенсивної вентиляції легень, які вже сьогодні мають бути доставлені в інфекційне відділення Центральної міської лікарні – базового закладу з прийому хворих на коронавірусну інфекцію.

Відповідний проєкт рішення міської ради про перерозподіл видатків у межах загального обсягу бюджетних призначень по управлінню охорони здоров’я на 2020 рік підтрималадепутатська комісія з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку на своєму засіданні сьогодні, 19 березня, йдеться на офіційному сайті Міської ради м. Кропивницького.

За інформацією заступниці начальника управління охорони здоров’я міської ради Лариси Кудрик, медичні апарати корейського виробництва, середнього класу, універсальні - можуть застосовуватись у лікуванні як дорослих, так і дітей. Обладнання закуповується для інфекційного відділення центральної міської лікарні - профільного лікувального закладу, що прийматиме хворих на коронавірус.