Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Міський пологовий будинок отримав статус «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»

Міський пологовий будинок отримав статус «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»

Міський пологовий будинок отримав статус «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»7 липня 2020 року КНП «Міський пологовий будинок з функціями перинатального центру ІІ рівня» отримав статус «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта». З 2017 року заклад залучився до Всеукраїнського проекту «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта», завдяки якому колективи відділень пологового будинку зацікавлені в забезпеченні високого рівня гігієни на своїх робочих місцях та в безпечності перебування пацієнтів у закладі, що особливо актуально на сьогоднішній день під час боротьби з пандемією COVID-19.

Представник Асоціації «Служба організації інфекційного контролю» Людмила Зубченко вручила Сертифікати для шести відділень міського пологового будинку, а також Сертифікат головній медичній сестрі Федотовій Світлані, який підтверджує відповідність статусу лікувального корпусу №2.

На колективних зборах відзначалось, що відділення, які вже працюють в даному проєкті, використовують нові технології та перейшли на новий якісний рівень медсестринських послуг, який повинен стати великою перевагою для комфортних умов перебування жінок та новонароджених в закладі.