Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » КОНЦЕРТ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІ

КОНЦЕРТ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІ

КОНЦЕРТ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІМедичні працівники Центральної міської лікарні, які активно борються з COVID-19 вже не перший місяць, теж змогли отримати позитивні емоції і привітання напередодні свого професійного свята - Дня медичних працівників.
Міський професійний духовий оркестр вирішив влаштувати культурне дозвілля для медперсоналу лікарні прямо на робочому місці - провів концерт під відкритим небом.
Концерт поєднали з урочистостями. Головний лікар Центральної міської лікарні Олександр Артюх вручив почесні грамоти та подяки працівникам, які першими стали на допомогу хворим із COVID-19, віддано виконують свою роботу. Лікар відзначив, що організована робота лікарні у сучасних умовах - це насамперед заслуга кожного члена колективу закладу.

КОНЦЕРТ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІКОНЦЕРТ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІКОНЦЕРТ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІКОНЦЕРТ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІКОНЦЕРТ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІКОНЦЕРТ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІ[thum