Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Активно тривають ремонтні роботи у кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги (ФОТО)

Активно тривають ремонтні роботи у кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги (ФОТО)

Активно тривають ремонтні роботи у кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги (ФОТО)Заступник міського голови Наталія Дзюба і начальник управління охорони здоров'я Оксана Макарук проінспектували ремонтні роботи на території Міської лікарні швидкої медичної допомоги. Нині за кошти міського бюджету тут проводять капітальний ремонт покрівель та низки приміщень, які перебувають у постійному користуванні лікарів та пацієнтів.

Цьогоріч на проведення ремонтних робіт у міському бюджеті було виділено 3,2 млн грн. Майже половину виділеної суми - 1,47 млн грн - витратять на капітальний ремонт рентгенологічного кабінету та травматологічного пункту. Останній є опорним травмопунктом в Кропивницькому, до якого в першу чергу звертаються жителі обласного центру. Тут також встановлять закуплене раніше сучасне рентген-обладнання для оперативної та ефективної діагностики порушень в пацієнтів, якого бракувало раніше. Решту фінансування виділили на капітальний ремонт покрівель адміністративного корпусу, відділення гнійної хірургії, відділення гострої судинної патології та поліклініки, що знаходиться в структурі закладу.

Нині ремонтні роботи в закладі в активній фазі. Одночасно проводяться ремонти і покрівель, і внутрішніх приміщень.

"За новими стандартами розподілу функцій лікарня швидкої медичної допомоги визначена разом із обласною лікарнею опорним лікувальним центром госпітального округу Кіровоградщини. Важливо, аби заклад такого рівня надавав якісні медичні послуги, ефективну діагностику та забезпечив комфортні умови для перебування пацієнтів. Капітальні роботи, що зараз тривають у лікарні, наблизять заклад до нових стандартів надання медичної допомоги, європейських стандартів. Це особливо актуально в умовах трансформації медичної системи в усій країні, адже заклад зможе підписувати договори з НСЗУ про надання медичних послуг тільки якщо відповідатиме усім вимогам, - відзначила Оксана Макарук.

Активно тривають ремонтні роботи у кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги (ФОТО)Активно тривають ремонтні роботи у кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги (ФОТО)Активно тривають ремонтні роботи у кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги (ФОТО)Активно тривають ремонтні роботи у кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги (ФОТО)Активно тривають ремонтні роботи у кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги (ФОТО)Активно тривають ремонтні роботи у кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги (ФОТО)Активно тривають ремонтні роботи у кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги (ФОТО)