Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » У КРОПИВНИЦЬКОМУ ЗАФІКСОВАНО 33 ХВОРИХ НА КОРОНАВІРУС

У КРОПИВНИЦЬКОМУ ЗАФІКСОВАНО 33 ХВОРИХ НА КОРОНАВІРУС

У КРОПИВНИЦЬКОМУ ЗАФІКСОВАНО 33 ХВОРИХ НА КОРОНАВІРУСЗа оперативними даними Кіровоградського обласного лабораторного центру, станом на 10.00 6 квітня COVID-19 діагностовано у 33 жителів Кропивницького. Ще 3 мешканці регіону також перебувають на лікуванні в обласному центрі. Загалом в області зафіксовано 41 випадок захворювання на коронавірус. Серед захворілих є також медичні працівники, які захворіли від контакту з хворими.
Зафіксовано також перший летальний випадок, пов'язаний із коронавірусною інфекцією. Від ускладнень, спричинених коронавірусом, померла 84-річна кропивничанка. Рідні померлої пройдуть ПЛР-тестування для виявлення захворювання ймовірного захворбвання на COVID-19.
Усі захворілі перебувають під пильним наглядом лікарів. Жоден із пацієнтів не перебуває на примусовій вентиляції легень, усі мають різний стан важкості перебігу захворювання.
За інформацією Центру громадського здоров'я і МОЗ, станом на 10:00 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.
У КРОПИВНИЦЬКОМУ ЗАФІКСОВАНО 33 ХВОРИХ НА КОРОНАВІРУСУ КРОПИВНИЦЬКОМУ ЗАФІКСОВАНО 33 ХВОРИХ НА КОРОНАВІРУСУ КРОПИВНИЦЬКОМУ ЗАФІКСОВАНО 33 ХВОРИХ НА КОРОНАВІРУС