Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Подарунок до Дня міста: ключі від квартир отримали 10 родин медиків

Подарунок до Дня міста: ключі від квартир отримали 10 родин медиків

Подарунок до Дня міста: ключі від квартир отримали 10 родин медиківСвяткування Дня міста-2019 для спільноти медиків у Кропивницькому запам'ятається  надовго. Цього дня,  18 вересня, вперше за часів незалежності України молоді родини лікарів отримали ключі від квартир у новобудові.
Службові квартири за ініціативи міського голови отримали молоді медпрацівники, які проживали в гуртожитках або в найманому житлі, але мають або очікують народження дітей. Серед тих, хто отримав ключі від квартир у новобудові , -  лікарі Центральної міської лікарні,  ЦПМСД №1, Кіровоградської міської лікарні швидкої медичної допомоги.
Кандидатів на отримання у користування службового житла пропонували міські заклади охорони здоров’я. Рішення щодо виділення житла приймала Громадська комісія з житлових питань у Міській раді м. Кропивницького. Головним критерієм відбору кандидатів на отримання житла була наявність сім’ї в лікаря. Усі, хто отримав житло в новобудові, працюють у галузі охорони здоров’я міста близько 5 років. За умовами договору, медики не зможуть проживати у квартирі, якщо приймуть рішення звільнитись із закладу, однак зможуть приватизувати його після 10 років роботи у вказаних медустановах.
- Мені навіть не віриться, що я врешті отримала власне помешкання, - поділилася молодий спеціаліст ЦМСД №1 Наталія Бурдильна під час вручення. - Тепер ми нікуди не поїдемо з міста, працюватимемо на його благо ще активніше і заповзятіше! Андріє Павловичу, Андріє Олександровичу, ми вас не підведемо!
Нагадаємо, будівництво першого після багаторічної перерви комунального житла розпочалося наприкінці 2016 року із закладання символічної капсули у фундамент будинку по вулиці Гкнерала Жадова й тривало понад 3 роки. Його будівництво обійшлося міському бюджету в 35 мільйонів  гривень. Новобудова має 18 однокімнатних, 27 двокімнатних та 9 трикімнатних квартир. Будинок утеплений, із сучасним ліфтом, квартири у ньому мають власне автономне опалення.  
Фото прес-служби Міської ради м. Кропивницького

Подарунок до Дня міста: ключі від квартир отримали 10 родин медиківПодарунок до Дня міста: ключі від квартир отримали 10 родин медиківПодарунок до Дня міста: ключі від квартир отримали 10 родин медиківПодарунок до Дня міста: ключі від квартир отримали 10 родин медиків