Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» Матеріали за 03.02.2016
Сортувати новини за: датою новин | популярністю | відвідуваністю | коментарям | абеткою

Оперативна нарада щодо підбиття підсумків цивільного захисту за 2015 рік та визначення завдань на 2016 рік

29 січня 2016 року відбулася нарада керівного складу медичної служби цивільного захисту (МСЦЗ) міста щодо підбиття підсумків цивільного захисту за 2015 рік та визначення завдань на 2016 рік.

У нараді взяли участь головні лікарі та відповідальні фахівці за цивільний захист лікувальних закладів міста та області, представник МСЦЗ області Малюков О.В., начальник пожежного сектору пожежної безпеки МРВУ ДСНС Ковальов В.В., начальник циклу практичної підготовки курсів Стець М.М.

З доповіддю про виконання завдань медичною службою виступила начальник МСЦЗ міста Макарук О.О., міський позаштатний фахівець управління охорони здоров’я з цивільного захисту.

Відповідно вимогам Кодексу цивільного захисту,вказівок Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради № 580 від15 грудня 2014 року, плану підготовки медичної служби цивільного захисту міста, сьогодні ми підбиваємо підсумки діяльності служби за 2015 рік.

Виходячи з вимог Рішення міської Ради та головного завдання цивільного захистуміста, заходипо основним напрямкам діяльності, медичною службою цивільного захисту міста,були в основному, виконані, а саме:

- збережена стабільність функціонування лікувально-профілактичних закладів в надзвичайних ситуаціях;

- створені умови для забезпечення надання медичної допомоги постраждалим при надзвичайних ситуацій та хворим на інфекційні захворювання;

- проведено аналізвиконання заходів та здійснені перевірки стану цивільного захисту лікуіально-профілактичних закладів;