Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Військовий лікар отримав відзнаку Кропивницької міської ради та виконавчого комітету «За заслуги» І ступеня

Військовий лікар отримав відзнаку Кропивницької міської ради та виконавчого комітету «За заслуги» І ступеня

Військовий лікар отримав відзнаку Кропивницької міської ради та виконавчого комітету «За заслуги» І ступеняЩиро вітаємо лікаря-інфекціоніста дитячого інфекційного відділення комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня» Піліпьонка Віталія Геннадійовича з отриманням відзнаки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету «За заслуги» І ступеня. 09 жовтня його привітали колеги в приміщенні рідної лікарні та заступник міського голови Олександр Мосін, який і вручив йому заслужену нагороду.

Ця нагорода стала визнанням його багаторічної самовідданої праці у галузі охорони здоров’я, а також внеску у захист країни під час бойових дій.

Віталій Піліпьонок за роки роботи проявив себе висококваліфікованим спеціалістом. У Віталія значний досвід і у військовій медицині. У 2014 році під час війни на сході України був призваний до лав Збройних Сил України та надавав медичну допомогу на передовій. Додому повернувся якраз перед початком пандемії коронавірусу — і знову лікар-інфекціоніст був на передовій, хоч уже і в цивільному житті.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну у 2022 році Віталій знову став до лав ЗСУ як військовий лікар.

За свою відвагу та професіоналізм Віталій Піліпьонок вже був нагороджений відзнакою «За заслуги» ІІ ступеня у 2020 році та орденом «За мужність» ІІІ ступеня у 2022 році. Нинішня нагорода — ще одне визнання його неоціненного внеску як лікаря та захисника.

Весь колектив та медична галузь пишається захисником та очікує якнайшвидшого повернення з перемогою.

Військовий лікар отримав відзнаку Кропивницької міської ради та виконавчого комітету «За заслуги» І ступеняВійськовий лікар отримав відзнаку Кропивницької міської ради та виконавчого комітету «За заслуги» І ступеня