Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » 140 профілактичних щеплень зроблено у вакцинальному автобусі

140 профілактичних щеплень зроблено у вакцинальному автобусі

140 профілактичних щеплень зроблено у вакцинальному автобусіЗа ініціативи ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗУ» за сприяння управління охорони здоров’я Кропивницької міської ради та керівництва КНП «Центральна міська лікарня» Кропивницької міської ради» проведено виїзну сесію з імунізації у Фортечному районі міста Кропивницького.

У вакцинальному автобусі мобільною бригадою фахівців КНП «ЦПМСД №1 міста Кропивницького» (керівник Лариса Свириденко) проведено профілактичні щеплення усім бажаючим проти COVID-19, дифтерії, правця та вірусного гепатиту В.

Щеплення зробили працівники КНП «Центральна міська лікарня», які безпосередньо надають допомогу хворим на Covid-19, знаходячись в зоні ризику та інші працівники медичного закладу, викладачі навколишніх навчальних закладів та пересічні громадяни Фортечного району міста Кропивницького.

Загалом у вакцинальному автобусі провели 140 профілактичних щеплень, в тому числі, 60 – проти коронавірусної хвороби.

Важливість здійснення профілактичних щеплень важко переоцінити. Адже це убезпечує населення від тяжких захворювань та їхніх наслідків, що дає можливість уникнути додаткових навантажень як на здоров’я громадян, так і на систему охорони здоров’я загалом.

140 профілактичних щеплень зроблено у вакцинальному автобусі140 профілактичних щеплень зроблено у вакцинальному автобусі