Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Зі святом, колеги!

Зі святом, колеги!

Зі святом, колеги!27 липня другий рік поспіль вся медична спільнота нашої держави відзначає професійне свято – День медичного працівника.

Це чудова нагода подякувати людям в білих халатах за їхню важку та надзвичайно важливу працю, за врятовані життя та подаровану надію.

Більшість медиків відзначають свій день на робочому місці, рятуючи життя пораненим військовим та цивільним, допомагаючи внутрішньо переміщеним українцям.

На сторожі життя і здоров’я мешканців Кропивницької міської громади стоять 489 лікарів та 1077 медичних сестер, всього в галузі охорони здоров’я міста трудяться понад 2,5 тис. працівників. Їх лави поповнили 53 медики із числа внутрішньо переміщених осіб та 66 молодих спеціалістів. Виконують свій громадянський обов’язок у лавах ЗСУ 46 працівників сфери охорони здоров’я міста.

З нагоди професійного свята - Дня медичного працівника, висловлюємо вам слова глибокої вдячності і найщиріших вітань. Ви - справжні герої сьогодення, які не один раз підтвердили свою відданість справі, свій професіоналізм та непоборну силу духу у найскладніший воєнний час.

Бажаємо щастя, здоров’я, наснаги і витримки. Пам’ятайте, що життя — це найвища цінність! Сьогодні ми не святкуємо, а відзначаємо ваше професійне свято. А святкувати будемо після Перемоги. Віримо в ЗСУ! Дякуємо медикам! Разом до Перемоги!