Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» Матеріали за 28.01.2021
Сортувати новини за: датою новин | популярністю | відвідуваністю | коментарям | абеткою

Благодійників у сфері охорони здоров’я запрошують до участі в національному конкурсі

Благодійників у сфері охорони здоров’я запрошують до участі в національному конкурсіАсоціація благодійників України оголошує активну фазу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020», що проходить щорічно. Участь у конкурсі в окремій номінації можуть взяти також благодійники, які упродовж 2020 року активно підтримували галузь охорони здоров’я.

За інформацією організаторів конкурсу, його проведення– це можливість усім дотичним до волонтерства та благодійності фахівцям/чиням і волонтерам/кам знайти для себе приклади, методи і технології, які надихнуть їх на нові проекти та програми, допоможуть вибрати найбільш прийнятні концепції і підходи. Організаторам важливе публічне визнання досягнень та заохочення до подальших напрацювань у напрямі підвищення стандартів якості благодійної роботи в Україні.

Метою конкурсу єрозвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та практик. Всебічна підтримка волонтерського руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.