Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Етнокуток у міській поліклініці Кропивницького – місце домашнього затишку для медпрацівників (ВІДЕО)

Етнокуток у міській поліклініці Кропивницького – місце домашнього затишку для медпрацівників (ВІДЕО)

Етнокуток у міській поліклініці Кропивницького – місце домашнього затишку для медпрацівників (ВІДЕО)Етнокуточок облаштували у холі 3-го поверху міської поліклініки, що по вул. Габдурахманова. Речі для нього приносили самі медичні працівники. Тут і старовинні веретено й лавки, рушники й хустки. Стіни розмальовували пацієнти закладу. Нині, це місце у поліклініці, розповіла журналістам СуспільнеUA:Кропивницький головна лікарка КНП «Поліклінічне об’єднання» Олена Амбарна, улюблене в медичних працівників.

Сам куточок хотіли зробити світлим і життєрадісним, аби він надихав відвідувачів надією і бажаннями тільки світлого майбутнього.

«Наші працівники проводять багато часу на робочих місцях. Років п’ять тому виникла ідея створити куточок домашнього затишку, щоб люди, проходячи повз, відкидали від себе увесь негатив», - розповідає Олена Амбарна.

Старовинні речі для етнокуточка медичного закладу збирають і досі. Більш детально дивіться в сюжеті журналістки СуспільнеUA:Кропивницький Ольги Склярук.

Додамо, що подібний етнокуток має і ЦПМСД №1, що по вул. Кропивницького, 22. Там також можна побачити вишиті рушники, сорочки, старовинне українське побутове приладдя, розписану піч і портрет Тараса Шевченка.