Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Юрист управління охорони здоров’я бере участь у конкурсі «Посадовець року» (ВІДЕО)

Юрист управління охорони здоров’я бере участь у конкурсі «Посадовець року» (ВІДЕО)

Юрист управління охорони здоров’я бере участь у конкурсі «Посадовець року» (ВІДЕО)1 листопада у Кропивницькому стартував вже традиційний конкурс «Посадовець року». У ньому посадові особи Міської ради м. Кропивницький змагаються за звання «Керівник року 2019» та «Спеціаліст року 2019». Серед учасників цьогорічного конкурсу є і головний спеціаліст-юрист фінансово-економічного відділу управління охорони здоров’я Міської ради міста Кропивницького Сергій Яковченко.

Для участі у І турі та презентації себе учасники знімали відеовізитівки, у яких розповідали про свій професійний шлях, захоплення, уподобання. Таке відео підготував і наш спеціаліст.

«Чому я вирішив брати участь? Це можливість показати себе як спеціаліста, презентувати свою роботу, роз’яснити чому вона важлива для нашої громади», - говорить Сергій Яковченко.

ІІ тур конкурсу розпочнеться 14 листопада, в рамках якого журі конкурсу перевірить рівень знань претендентами актів законодавства та нормативних документів, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування. Крім того, учасники виконають практичну роботу зі складання ділового документа та розв’яжуть ситуаційне завдання.

Із 15 по 30 листопада відбуватиметься ІІІ тур, під час якого містяни зможуть проголосувати онлайн за претендентів у номінаціях. Голосування відбуватиметься на офіційному веб-сайт міської ради. Тож закликаємо підтримати нашого колегу, адже він – приклад сильного, цілеспрямованого працівника органу місцевого самоврядування.

Довідка: Конкурс «Посадовець року» проводиться з метою підвищення професіоналізму посадових осіб місцевого самоврядування, розвитку їх творчої активності, ініціативи, сприяння розвитку місцевого самоврядування, прозорості й вдосконалення процесу організації, ефективності діяльності та узагальнення досвіду роботи кращих працівників органів місцевого самоврядування. Переможці Конкурсу визначатимуться за номінаціями: «Керівник року 2019», «Спеціаліст року 2019». Будуть нагороджені дипломами переможців та грошовою винагородою. В цьому році визначено, що «Лідер онлайн голосування» також буде нагороджений дипломом переможця та заохочений грошовою винагородою. Результи Конкурсу будуть оголошені до Дня місцевого самоврядування, висвітлені у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті міської ради.