Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » ПРОТОКОЛ № 2 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Кропивницького» Кропивницької міської ради»

ПРОТОКОЛ № 2 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Кропивницького» Кропивницької міської ради»

м. Кропивницький 12 серпня 2021 року

 

На засіданні конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Кропивницького» Кропивницької міської ради» (далі – конкурсна комісія) присутні:

Голова комісії:

Макарук Оксана Олександрівна

Секретар комісії:

Бондарь Тетяна Володимирівна

Члени комісії:

Однобочко Вікторія Вікторівна

Лузан Леонід Миколайович

Шевчук Тетяна Іванівна

Діхтяренко Тетяна Сігізмундівна

 

Порядок денний:

1.Розгляд заяв претендентів та розкриття пакетів документів, поданих претендентами.

2.Розглядподаних документів претендентами та перевірка щодо відповідності їх установленим вимогам та прийняття рішення щодо допущення претендентів до участі у конкурсі.

3.Заслуховування конкурсної пропозиції та проведення співбесіди з учасником конкурсу.

4.Визначення переможця конкурсу.

 

Голосували: «ЗА» - 6 осіб;

«ПРОТИ» - 0 осіб;

«УТРИМАЛИСЬ» - 0 осіб.

Рішення прийнято одноголосно. Порядок денний засідання конкурсної комісії затверджено.

 

1. Голова комісії Макарук О.О. повідомила членів комісії, що до конкурсу подано одну заяву з пакетом документів. Заява Свириденко Лариси Анатоліївни з пакетом документів подана в строк, визначеним конкурсної комісією.

Документи, крім заяви, надійшли в запечатаному вигляді (конверті). Голова комісії Макарук О.О. розпакувала пакет з документами та зачитала назви поданих документів претендентом.

Конкурсною комісією встановлено, що документи подані в повному обсягу згідно з переліком.

 

Результати голосування з першого питання порядку денного:

«ЗА» - 6 (одноголосно);

«ПРОТИ» - 0 осіб;

«УТРИМАЛИСЬ» - 0 осіб.

 

За результатами голосування вирішили:

доручити секретарю комісії Бондарь Т.В. провести опис поданих документів (додаток 1) та перейти до розгляду та перевірки поданих документів претендентом щодо відповідності установленим вимогам.

 

2. По другому питанню порядку денного члени комісії розглянули та перевірили документи претендента щодо відповідності їх встановленим вимогам, в тому числі кваліфікаційним вимогам.

Встановлено, що документи подано в повному обсязі згідно з Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094.

Поставлено питання щодо допущення Свириденко Л.А. до участі в конкурсі.

 

Результати голосування з другого питання порядку денного:

«ЗА» - 6 (одноголосно);

«ПРОТИ» - 0 осіб;

«УТРИМАЛИСЬ» - 0 осіб.

 

За результатами голосування вирішили:

визнати документи, подані претендентом, такими, що подані в повному обсязі та відповідають встановленим вимогам;

допустити Свириденко Л.А. до участі в конкурсі на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Кропивницького» Кропивницької міської ради».

 

3. По третьому питанню порядку денного члени комісії Голова, секретар та члени конкурсної комісії заслухали конкурсну пропозицію учасника конкурсу та провели співбесіду.

Під час співбесіди претенденту було задано питання щодо етики спілкування працівників закладу з пацієнтами, неможливості додзвонитися до амбулаторій та запропоновано у разі перемоги у конкурсі створити колл-центр, придбати корпоративні телефони, визначити осіб, відповідальних за прийом телефонних дзвінків.

Також почуто бачення Свириденко Л.А. щодо заходів, необхідних для залучення молодих спеціалістів до роботи у закладі, та рекомендовано їй розглянути можливість відшкодування за оренду житла.

За результатами заслуховування конкурсної пропозиції та проведення співбесіди з учасником було прийнятоперейти до визначення переможця конкурсу.

Голова комісії Макарук О.О. поставила на голосування питання щодо визначення Свириденко Л.А. переможцем конкурсного відбору на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Кропивницького» Кропивницької міської ради» та укладення з нею контракту на 3 роки.

Результати голосування:

«ЗА» - 5;

«ПРОТИ» - 0 осіб;

«УТРИМАЛИСЬ» - 1 осіб.

Членом конкурсної комісії Однобочко В.В. запропоновано укладення контракту на 5 років.

Результати голосування:

«ЗА» - 2;

«ПРОТИ» - 0 осіб;

«УТРИМАЛИСЬ» - 4 осіб.

За результатами голосування прийнято вмотивоване рішення про перемогу Свириденко Л.А. в конкурсі на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Кропивницького» Кропивницької міської ради» та укладення з нею контракту терміном на 3 роки з можливим подальшим продовженням.

Список поіменного голосування додається (додаток 2).

 

Голова комісії __________________ Макарук О.О.

 

Секретар комісії__________________ Бондарь Т.В.

 

Члени комісії __________________ Однобочко В.В.

__________________ Лузан Л.М.

__________________ Шевчук Т.І.

 

__________________ Діхтяренко Т.С.