Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » ПРОТОКОЛ № 2 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття посади керівника комунального закладу «Територіальне стоматологічне об» єднання» Міської ради міста Кропивницького»

ПРОТОКОЛ № 2 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття посади керівника комунального закладу «Територіальне стоматологічне об» єднання» Міської ради міста Кропивницького»

м. Кропивницький 08 червня 2021 року

 

На засіданні конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття посади керівника комунального закладу «Територіальне стоматологічне об»єднання» Міської ради міста Кропивницького»

 

(далі –конкурсна комісія) присутні:

Голова комісії:

Макарук Оксана Олександрівна.

Секретар комісії:

Гершкул Маргарита Василівна.

Члени комісії:

Козлова Лариса Григорівна;

Лузан Леонід Миколайович;

Бернард Світлана Олександрівна;

Шпильова Ольга Леонідівна

 

Порядок денний:

•Розгляд заяв претендентів та розкриття пакетів документів, поданих претендентами.

•Розгляд поданих документів претендентами та перевірка щодо відповідності їх установленим вимогам та прийняття рішення щодо допущення претендентів до участі у конкурсі.

•Призначення місця, дати та часу засідання конкурсної комісії з розгляду (заслуховувань) конкурсних пропозицій учасників та проведення співбесіди.

 

 

1. Секретар комісії Гершкул М.В. повідомила членів комісії, що до конкурсу подано одну заяву з пакетом документів. Заява Сірант Юрія Петровича з пакетом документів подана в строк, визначеним конкурсної комісією, зберігалась у сейфі та при огляді ушкоджень не виявлено.

Секретар комісіїГершкул М.В. розпакувала пакет з документами та зачиталаназви поданих документів претендентом.

Членами комісії перераховано кількість аркушів поданих документів та становить:

Претендентом Сірант Ю.П. заява з пакетом документів подані на 39 арк.

 

Секретар комісіїГершкул М.В. підняла питання щодо проведення розгляду та перевірки поданих документів претендентом щодо відповідності установленим вимогам та доручити секретарю комісії оформлення опису поданих документів (додаток 1)

 

Результати голосування з першого питання порядку денного:

«ЗА» - одноголосно;

«ПРОТИ» - 0 осіб;

«УТРИМАЛИСЬ» - 0 осіб.

 

За результатами голосування вирішили:

доручити секретарю комісії Гершкул М.В. провести опис поданих документів та перейти до розгляду та перевірки поданих документів претендентом щодо відповідності установленим вимогам.

 

2. По другому питанню порядку денного члени комісії розглянули та перевірили документи претендента щодо відповідності їх встановленим вимогам. Під час розгляду було виявлено відсутність довідки про підтвердження подання декларації особи за минулий рік, не надано сертифікатів з наркологічного та психоневрологічного диспансерів, за формою, встановленою МОЗ що суперечить вимогам Постанови Кабінету міністрів України від 27.12.2017 року № 1094 « Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоровя».

Результати голосування з другого питання порядку денного:

«ЗА» - одноголосно;

«ПРОТИ» - 0 осіб;

«УТРИМАЛИСЬ» - 0 осіб.

 

За результатами голосування вирішили:

Не допустити до участі в конкурсі Сіранта Ю.П.

3. По третьому питанню порядку денного виступила секретар комісії Гершкул М.В. з пропозицією призначити місце, дати та часу засідання конкурсної комісії з розгляду (заслуховувань) конкурсних пропозицій учасників та проведення співбесіди:

08липня2021 року о 10:00 год. за адресою: 25022, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41 (1 поверх, каб. № 117).

Результати голосування з третього питання порядку денного:

«ЗА» - одноголосно;

«ПРОТИ» - 0 осіб;

«УТРИМАЛИСЬ» - 0 осіб.

За результатами голосування вирішили:

призначити місце, дату та час засідання конкурсної комісії з розгляду (заслуховувань) конкурсних пропозицій учасників та проведення співбесіди – 08 липня 2021 року 10.00год. за адресою: 25022, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41 (1 поверх, каб. № 117).

Секретарю конкурсної комісії Гершкул М.В. доручити оформити протокол даного засідання, підготовку проекту денного наступного засідання конкурсної комісії та повідомити учасника конкурсу протягом трьох робочих днів про допущення до участі в конкурсі та місце, дату і час засідання конкурсної комісії з розгляду (заслуховувань) конкурсних пропозицій учасників та проведення співбесіди.

 

 

Список поіменного голосування додається (додаток 2).

 

 

Голова комісії __________________ Макарук О.О.

 

Секретар комісії _______________________________Гершкул М.В.

 

Члени комісіЇ __________________

 

_________________ Козлова Л.Г.

__________________ Лузан Л.М.

 

__________________ Бернард С.О.

 

__________________ Шпильова О.Л.