Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Територіальне стоматологічне об’єднання» Міської ради міста Кропивницького»

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Територіальне стоматологічне об’єднання» Міської ради міста Кропивницького»

08 червня 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття посади керівника комунальне некомерційне підприємство «Територіальне стоматологіне обєднання» Міської ради міста Кропивницького».

Комісією було прийнято рішення щодо повторного формування оголошення та його подальшого оприлюднення, оскільки документи кандидатом подано не в повному обсязі та з недотриманням вимог Постанови Кабінету міністрів України від 27.12.2017 року № 1094.

Засідання комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів відбудеться 08 липня року о 10.00 год. за адресою: 25022,м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41 (1 поверх, каб. № 117).