Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня № 2 ім. Святої Анни» Міської ради міста Кропивницького»

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня № 2 ім. Святої Анни» Міської ради міста Кропивницького»

Правові підстави проведення конкурсу: ст. 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанова Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017р. № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення Міської ради міста Кропивницького від 29.03.2018 року № 1575 «Про уповноваження управління охорони здоров’я Міської ради міста Кропивницького на проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я міста Кропивницького», наказ управління охорони здоров'я Кропивницької міської Ради від 07 липня 2021 року № 94 «Про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня № 2 ім. Святої Анни» Міської ради міста Кропивницького», наказ управління охорони здоров'я Кропивницької міської ради від 15 липня 2021 року № 98 «Про затвердження складу конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня № 2 ім. Святої Анни» Міської ради міста Кропивницького»

Найменування та місцезнаходження закладу: комунальний заклад «Міська лікарня № 2 ім. Святої Анни» Міської ради міста Кропивницького»; 25002, м. Кропивницький, вул. Ганни Дмитрян,1

Напрямки діяльності: Код КВЕД 86.10 медичного обслуговування населення шляхом надання йому медичних послуг вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги у порядку та на умовах, встановлених законодавством України та цим Статутом на основі відповідної ліцензії та професійної діяльності медичних працівників.

Засновником Закладу є Кропивницька міська рада.

Заклад належить до комунальної власності територіальної громади міста Кропивницького.

Структура закладу: (електронне посилання на структуру закладу)

Статут комунального закладу «Міська лікарня № 2 ім. Святої Анни» Міської ради міста Кропивницького» (необхідно додати електронне посилання на статут).

Кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності комунального закладу «Міська лікарня № 2 ім. Святої Анни» Міської ради міста Кропивницького» на 2021 рік складають:

 

Від НСЗУ- 17931,3 тис. грн.

Міський бюджет- 5975,1 тис. грн.

Строки і місце приймання заяв на участь у конкурсі, номер телефону для довідок: заяви приймаються з 16 липня 2021 року по 13 серпня 2021 року за адресою: 25022, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41 (3 поверх, каб. № 324, понеділок – четвер: з 08:00 до 17:00, п’ятниця: з 8.00 до 16.00).

Телефон для довідок: (0522) 35-83-16

Адреса електронної пошти для довідок: zdrav@krmr.gov.ua.

Перелік документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі.

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі відповідно до встановлених вимог.

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»).

Копії вищезазначених документів потрібно завірити відповідно до вимог чинного законодавства

Вимоги до претендента та конкурсної пропозиції.

Вимоги до претендента.

Єдині кваліфікаційні вимоги для керівників закладів охорони здоров’я затверджені наказом Міністерства охорони здоров’я України від 29.03.2002 № 117 "Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників", Випуск 78 «Охорона здоров'я» (зі змінами), який погоджений з Міністерством праці та соціальної політики України: Громадянство України. Вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я». Стаж роботи на керівних посадах не менше 7 років. Вільне володіння державною мовою, достатній рівень знань законодавства (Конституції України, законодавства України з охорони здоров’я, антикорупційного законодавства, інших законодавчих та нормативно-правових актів). Здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні обов’язки. Високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності.

Повинен знати: Конституцію України, закони, постанови, укази, розпорядження, рішення та інші нормативно-правові акти органів державної влади і місцевого самоврядування, які регулюють порядок діяльності закладу охорони здоров'я; профіль, спеціалізацію й особливості структури закладу охорони здоров'я; податкове та екологічне законодавство; перспективи, вітчизняні і світові тенденції технологічного, технічного, економічного і соціального розвитку галузі і закладу охорони здоров'я; можливості ефективного використання виробничих потужностей, наявних технологічних процесів, їх реструктуризації або заміни; кадрові ресурси закладу охорони здоров'я; порядок розроблення і затвердження бізнес-планів, фінансових планів (у разі необхідності) та програм виробничо-господарської діяльності; ринкові методи господарювання та управління; кон'юнктуру ринку; порядок 3 укладення і виконання господарських та фінансових договорів, галузевих тарифних угод, колективних договорів та регулювання соціально-трудових відносин; вітчизняні і зарубіжні досягнення науки та технології у відповідній галузі виробництва і досвід завоювання позицій на світових та регіональних ринках продукції; основи економіки, менеджменту, маркетингу, організацію виробництва, праці та управління; етику ділового спілкування та ведення переговорів; трудове законодавство, технології інформаційного забезпечення управління, форми та методи роботи із засобами масової інформації; правила ділового етикету; сучасні засоби комунікацій та зв'язку; сучасну наукову літературу та науково-практичну періодику за фахом; методику визначення потреби в лікарських засобах, медичних виробах, обладнанні; специфіку менеджменту і маркетингу в галузі охорони здоров’я.

Вимоги до конкурсної пропозиції.

Конкурсна пропозиція повинна містити проєкт плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (п’ять років), в якому передбачаються:

план реформування закладу протягом одного року;

заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Умови оплати праці керівника закладу із зазначенням істотних умов контракту: Посадовий оклад 25000 тис. грн., що підвищується за наявність кваліфікаційної категорії, надбавки, доплати, премії та матеріальна допомога відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об’єднань державних підприємств» № 859 від 19 травня 1999 року (зі змінами від 17.03.2021 року).

Істотні умови праці передбачені контрактом, який укладається відповідно до Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 642.

 

Дата і місце проведення конкурсу: проведення конкурсу відбудеться 16 серпня 2021 року о 13.00 год. за адресою: 25022, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41 (1 поверх, каб. № 117)