Телефон МОЗ «гарячої лінії» 0 800 505 201 |Телефони реєстратур
 
» » » Жителі ще двох мікрорайонів Крпивницького вакцинувалися від коронавірусу завдяки роботі виїзних пунктів щеплень (ФОТО)

Жителі ще двох мікрорайонів Крпивницького вакцинувалися від коронавірусу завдяки роботі виїзних пунктів щеплень (ФОТО)

Жителі ще двох мікрорайонів Крпивницького вакцинувалися від коронавірусу завдяки роботі виїзних пунктів щеплень (ФОТО)Жителі Олексіївки та мікрорайону Арнаутово могли отримати щеплення у виїзних пунктах вакцинації цими вихідними. Для роботи пунктів було облаштовано комунальні автобуси КП "Електротранс".

Цієї суботи було зроблено понад 160 щеплень вакцинами Moderna або CoronaVaс. Усі записи про вакцинацію медики здійснювали на місці, адже облаштовані пункти оснастили комп'ютерами із доступом до інтернету.

Нагадаємо, створення таких мобільних пунктів вакцинації — це ініціатива міського голови Кропивницького Андрія Райковича. У Кропивницькому продовжується масова імунізація населення від коронавірусу. Закликаємо кропивничан попіклуватися про своє здоров'я, вакцинуватися і повернутись до суворого дотримання усіх карантинних вимог: носити маски, користуватись антисептиками, дотримуватись соціальної дистанції. Адже МОЗ прогнозує, що за кілька тижнів Україну може накрити чергова хвиля COVID-19.

Фото пресслужби Кропивницької міської ради

Жителі ще двох мікрорайонів Крпивницького вакцинувалися від коронавірусу завдяки роботі виїзних пунктів щеплень (ФОТО)Жителі ще двох мікрорайонів Крпивницького вакцинувалися від коронавірусу завдяки роботі виїзних пунктів щеплень (ФОТО)Жителі ще двох мікрорайонів Крпивницького вакцинувалися від коронавірусу завдяки роботі виїзних пунктів щеплень (ФОТО)Жителі ще двох мікрорайонів Крпивницького вакцинувалися від коронавірусу завдяки роботі виїзних пунктів щеплень (ФОТО)Жителі ще двох мікрорайонів Крпивницького вакцинувалися від коронавірусу завдяки роботі виїзних пунктів щеплень (ФОТО)Жителі ще двох мікрорайонів Крпивницького вакцинувалися від коронавірусу завдяки роботі виїзних пунктів щеплень (ФОТО)